Shopping Cart

Ne možete da nađete željeni proizvod?
060/6060-594
021/3022-712
info@mateh.rs

Isporuka, puštanje u rad i obuka za sve A3 uređaje.

Najbolji A4 štampači, za manji obim štampe

Bez obzira da li Vam je potreban štampač za manji obim štampe na poslu ili za kućnu upotrebu, važno je da se odlučite za štampač koji je pouzdan, brz i naravno što isplativiji. Odabir štampača može biti vrlo komplikovano, zbog širokog spektra mogućnosti. Verovatno ćete se pitati, na koju specifikaciju treba obratiti pažnju i u kakav štampač uložiti?

Mi ćemo se potruditi da Vam što bolje približimo najbolje uređaje za manji i srednji obim štampe i da Vam predočimo njihove specifikacije i prednosti. Započeli bismo od „BEST BUY“ štampača Kyocera ECOSYS P2235DN.

Najbolji Laserski štampač (Monohromatski)

Zašto smo odabrali Kyocera ECOSYS P2235DN?

Ovaj model Kyocera štampača se pokazao kao najisplativiji i najbolji štampač u klasi kućnih štampača, pa sve do biznis korisnika sa nešto većim zahtevima i obimom štampe što dokazuje i maksimalni mesečni obim za 20.000 strana. Pored fantastične brzine od 35 strana u minuti i funkcije automatske obostrane štampe, ovaj štampač ima ugrađen servisni set za 100.000 strana! 

Ovaj laserski štampač ima odličnu rezoluciju od  1200dpi i štampa brzinom od 35 strana u minuti (crno-belo). Podržava sve aktuelne Winodws (čak i XP)  i Mac Apple operativne sisteme.Toner za ovaj štampač postoji u originalnoj i u zamenskoj „FOR USE“ varijanti. Ukoliko se odlučite za For Use toner, naravno da nije svejedno koji toner ćete ubaciti u ovaj štampač (kao i u bilo koji drugi). Kyocera ECOSYS P2235DN dolazi sa inicijalnim tonerom za 1000 strana, dok svaki sledeći uradi 3000 strana. 

Kyocera ECOSYS P2235DN se povezuje USB kabelom direktno za kompjuter ili UTP mrežnim kabelom za ruter, kako bi mogli da štampate sa svih uređaja u okviru mreže. Svakako, kupovinom u mateh.rs dobijate USB kabel na poklon, kao i korisničku podršku (pomoć oko instalacije i puštanja u rad uređaja).

Najbolji INK JET štampač? (Monohromatski)

Epson EcoTank M1100 serija

Uskoro…

Epson EcoTank L3111/L3151 U boji

Epson EcoTank L3111 Multifunkcijski štampač
Epson EcoTank L3111 Multifunkcijski štampač
Epson EcoTank L3151 Multifunkcijski štampač
Epson EcoTank L3151 Multifunkcijski štampač

Zašto Epson EcoTank?

Ako planirate štampu u boji sa Epsonovim EcoTank modelima ne možete da pogrešite. Naravno i dalje pričamo o štampanju od kuće ili u firmi za fakture, memorandume i logo u boji. Ukoliko ipak želite automatsku obostranu štampu, skeniranje i kopiranje na višem nivou, onda treba dobro da razmislite da li ćete razmišljati o „osnovnoj“ seriji Epson štampača EcoTank. 

Da ne skrećemo puno sa teme ovi Wi-Fi štampači dolaze sa zalihom mastila za ~3 godine štampanja. Šta to znači? Epson EcoTank štampači L3151 dolaze sa mastilima visokog kapaciteta, sa crnim mastilom možete da odštampate do 8100 crno-belih strana i 6500 strana u boji. Poboljšan, novi dizajn je kompaktan, omogućava laku dopunu mastila i jasan uvid u preostali kapacitet mastila. 

Uz pomoć Wi-Fi veze i Wi-Fi Direct možete da štampate sa bilo kog pametnog uređaja uz pomoć Epson aplikacije „iPrint“.

Ukoliko razmišljate u InkJet štampačima, na pravom ste mestu. Preporuka servisera je da se nabavlja isključivo Epson u InkJet tehnologiji. Zahvaljujući glavi za štampanje Micro Piezo, Epson EcoTank predstavlja najpouzdaniji InkJet štampač u klasi. Uz štampač dobijate standardnu jednogodišnju garanciju, ali postoje i promotivne garancije koje nude više pogodnosti (dodatne 2 godine garancije) uz registraciju na Epson sajt.

mateh.rs sarađuje sa Autorizovanim, partnerskim Epson servisom, tako da imate punu podršku u svakom segmentu.

Epson stampaci garancija
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: