Your Cart

Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Servis štampača

Servis štampača

Sedište našeg servisa je u Novom Sadu, a servisni tim pokriva teritorije Vojvodine i opštine Beograd. Servisiramo laserske štampače i fotokopir aparate – KyoceraCanonHPKonica Minolta i ink jet štampače EPSON

Naš tim servisera poseduje više sertifikata od strane proizvođača opreme i iskustvo od najmanje 20 godina u servisiranju štampača i kopira. Da Vaš posao ne bi čekao, sa 4 servisna vozila vreme čekanja servisera je svedeno na minimum. 

Redovan servis štampača na Vašoj adresi
ili preuzimanje uređaja u servis

Servisiranje fotokopir aparata i štampača na licu mesta, u situacijama kada to nije moguće, uređaj preuzimamo na servis i otklanjamo kvar (za korisnike sa ugovornom obavezom obezbeđujemo zamenski uređaj). 
Redovnim servisiranjem štampača se produžuje radni vek vašeg uređaja i menjaju se dotrajali delovi kako bi izbegli prekide u radu. Redovno servisiranje je predviđeno da se radi u intervalu od 15-50.000 odštampanih strana, u zavisnosti od modela štampača.

Tok održavanja štampača

Dijagnostika
demontaža i montaža štampača
Demontaža i montaža
čišćenje štampača
Ispitivanje i čišćenje štampača
zamena delova
Zamena dotrajalih delova
Radni nalog servis štampača
Servisni izveštaj i garancija

Prodaja štampača

Prodaja štampača i fotokopir aparata renomiranih brendova Kyocera i Epson. 

Predstavite nam Vaše potrebe i zajedno ćemo odabrati najbolji štampač koji će zadovoljite sve vaše potrebe i najmanje opteretiti Vaš budžet.

Kyocera ECOSYS P3145DN Laserski Štampač
ProdavnicaNajbolji štampači na tržištuPogledaj ponudu